Category


Commercieel

Car Experience Centre Navishop

ontwerp Navishop Car Experience Centre Bleiswijk In het oog springende nieuwbouw Nieuwbouw van een Car Experience Centre voor Navishop in Bleiswijk, met tevens werkplaats en kantoorruimte. Op deze zichtlocatie langs de N209, nabij de A12 in Bleiswijk, is deze showroom voor o.a. navigatie- en audiosystemen gebouwd. Uitgangspunt voor dit ontwerp zijn etalages die de verschillende..

Silo Kesteren

Concept LUCHTRUIS Een gebouw dat opgaat in zijn omgeving, maar toch gezien mag worden; een spel van weerspiegeling, perforaties en licht, waarin subtiliteit de boventoon voert. Een krachtig gebaar, zonder het landschap aan te tasten. In het najaar van 2015 schrijft veevoederbedrijf P.C. Van Tuijl Kesteren BV een prijsvraag uit voor een ontwerp voor uitbreiding..

Revitalisatie kantoor Bleiswijk

Concept EEN NIEUWE JAS Kan het bestaande kantoor representatief worden gemaakt? Dat was de uitdaging bij het kantoor van Alfa Accountants & Adviseurs in Bleiswijk. Gekozen is voor een grondige renovatie om het gebouw een nieuwe uitstraling en indeling te geven. De grindbetonnen gevelelementen zijn antraciet gekeimd en de horizontale band, die het uitzicht hinderde, is..

Herbestemming bank Horst a/d Maas

Concept HET BEGIN VAN IETS MOOIS Een leegstaand bankgebouw in het karakteristieke centrum van Horst a/d Maas bood een mooie kans voor een herbestemmingsopgave en het verfraaien van deze lege plek. In opdracht van GGD Investments maakte Studio Bruce het ontwerp voor de uitbreiding van appartementen op de verdiepingen en horeca op de begane grond..