Rijtjeshuis architect
Schuurwoning Almere Oosterwold

Schuurwoning Almere Oosterwold

Voor Lars en Lotte is het ontwerp gemaakt voor een schuurwoning in Almere Oosterwold. Kijk voor meer informatie ook op de website van ons label ‘Dutch Design Homes’. (De afbeelding is een eerste schets van de schuurwoning. Het uiteindelijke ontwerp is aangepast; beelden hiervan volgen nog.)
Schuurwoningen Gendt

Schuurwoningen Gendt

Met veel plezier werken we momenteel aan het ontwerp van 3 schuurwoningen op de prachtige locatie ‘Moscou’, gelegen in de Gendtsche polder aan de Waal. Vanaf 1850 stond hier de steenfabriek en tot voorkort schuren die in gebruik waren als droogloods en werkplaats. Door weer en wind liepen arbeiders naar hun werk – daar dankt..
Dutch Design Week 2016

Dutch Design Week 2016

Het aftellen is begonnen: nog 3 weken tot de Dutch Design Week 2016 van start gaat! Ook Studio Bruce doet hier volop aan mee, met de aftrap van onze nieuwe woonconcepten. Bezoek ons in De Apparatenfabriek op Strijp-S, kijk of schuif aan voor gratis advies over uw eigen bouwplannen. Wij denken graag met u mee!
Silo Kesteren, nu online!

Silo Kesteren, nu online!

Vorige week werd de bestemmingsplanwijziging voor de nieuwbouw van Veevoederfabriek afgehamerd in de raadsvergadering van de gemeente Neder-Betuwe, zonder enige opmerking of zienswijze! In diverse media verschenen vorige en deze week leuke publicaties over ons ontwerp ‘Luchtruis’, o.a. in De Gelderlander, ArchitectuurNL en De Rhenense Betuwse Courant. Met aandacht voor ons -in het oog springende,..