Category


Architectuur

Schuurwoning Almere Oosterwold

Schuurwoning Almere Oosterwold

Voor Lars en Lotte is het ontwerp gemaakt voor een schuurwoning in Almere Oosterwold. Kijk voor meer informatie ook op de website van ons label ‘Dutch Design Homes’. (De afbeelding is een eerste schets van de schuurwoning. Het uiteindelijke ontwerp is aangepast; beelden hiervan volgen nog.)
Schuurwoningen Gendt

Schuurwoningen Gendt

Met veel plezier werken we momenteel aan het ontwerp van 3 schuurwoningen op de prachtige locatie ‘Moscou’, gelegen in de Gendtsche polder aan de Waal. Vanaf 1850 stond hier de steenfabriek en tot voorkort schuren die in gebruik waren als droogloods en werkplaats. Door weer en wind liepen arbeiders naar hun werk – daar dankt..
Silo Kesteren, nu online!

Silo Kesteren, nu online!

Vorige week werd de bestemmingsplanwijziging voor de nieuwbouw van Veevoederfabriek afgehamerd in de raadsvergadering van de gemeente Neder-Betuwe, zonder enige opmerking of zienswijze! In diverse media verschenen vorige en deze week leuke publicaties over ons ontwerp ‘Luchtruis’, o.a. in De Gelderlander, ArchitectuurNL en De Rhenense Betuwse Courant. Met aandacht voor ons -in het oog springende,..